Apparaten en accessoires
Baklava kaastaart
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 30min
12 porties
Ingrediënten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optioneel)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optioneel) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
34.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Drie kaas pides
1u. 40min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Kaneelrolletjes met glazuur
2u. 30min
Drie soorten melk cake
2u.
Victoria biscuit gebak
1u. 10min
Melkbrood
2u. 20min